Peltikatto

 

Peltikatto on Suomen suosituin

Kattoremontin suunnitteluvaiheen yksi tärkeimpiä päätöksiä on vesikatemateriaalin valinta. Suomessa käytetyin on peltikatto. Sitä mekin suosittelemme, koska se on Suomen oloissa varma ja turvallinen.

Nopean asennustyön, helppohoitoisuuden ja pitkäikäisyyden ohella peltikaton etuna voidaan pitää myös tarjolla olevaa monipuolista valikoimaa. Malleja riittää lähes kaikenlaisiin kohteisiin.

 

Ruukki peltikatto

Peltikatoissa on valinnan varaa

Meillä on yhteistyökumppaneina Suomen suurimpia kattopeltien valmistajia. Heidän monipuolisista valikoimistaan voimme tarjota kullekin asiakkaalle sopivan peltikattomallin.

Tiilikuvioitu kattopelti on juuri nyt suosituin, mutta myös lukkosaumakatoilla on vahva asema. Aaltopeltikatot sensijaan ovat väistymässä rakennusten katoilta. Kuitenkin aaltopellillä muiden yksinkertaisempien profiilien kanssa on vielä kysyntää tietyissä vesikateratkaisuissa.

Perinteinen konesaumakatto on yhä paras ja arvostetuin. Monien kokeneiden kattopeltiseppien mielestä se on ainoa oikea ratkaisu katoille. Sen jäljitelmä lukkosaumakatto, joka näyttää hyvin samanlaiselta, on huomattavasti helpompi asentaa. Konesaumakaton asennus edellyttää erikoistyökaluja ja suurta ammattipätevyyttä, kun vierekkäiset rivipellit ja harjalla peltien päät saumataan toisiinsa kiinni.

 

Peltikatolla on pitkä takuu

Korkealaatuisista raaka-aineista valmistetut teräspeltiseokset tehdään Suomessa. Valmistajien kattopelleille myöntämät pitkät takuuajat varmistavat osaltaan peltikattojen pitkää ikää. Peltikaton ikää voidaan jatkaa huomattavasti yli takuuaikojen asianmukaisilla ja ajoissa suoritetuilla huoltotöillä.

Mika Ruotsi
p. 045 250 6445

Sähköposti
mika@rakennuspeltivilkki.fi

Kysy lisää tai pyydä tarjous

RakennusPelti Vilkki Oy

Toimitilat:
Tattarisuo
00770 Helsinki
 
Postiosoite:
Tähkä 2
04400 Järvenpää

Y-tunnus
2345350-4

Copyright 2010-2019 © RakennusPelti Vilkki Oy